ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ 2018-2019

Τις βασιλοπιτές μας τις ξερετε και τις αγαπάτε πολύ! ¨Οποιος παίρνει, ξαναπαίρνει σίγουρα και την επόμενη χρονιά!

Είναι αφράτο  κέικ με διακριτικό άρωμα πορτοκάλι, μαστίχα και διάφορα χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά. Μέσα μπορούμε να προσθέσουμε κομματάκια σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, είτε κάτι απο αυτά είτε όλα μαζι! Ζητήστε την όπως την θέλετε ανάλογα τα γούστα σας.

Βγαίνουν σε 3 μεγέθη, ανάλογα με τους καλεσμένους σας! Μικρή (εώς 8 κομμάτια), Μεσαία (12-15 κομμάτια) και Μεγάλη (18-20 κομμάτια). Και φυσικά περιέχουν τυχερό φλουρί🙂

Οι φωτογραφίες  είναι περσινές, προπέρσινες και ακόμη παλαιότερες οπότε κάποιες λεπτομέρειες αλλάζουν αλλά σίγουρα προς το καλύτερο!!! Τα χρώματα μπορείτε να μας ζητήσετε να τα αλλάξουμε.

Βασιλόπιτες με απλά σχέδια

Μικρη 12 ευρω

Μεσαία 18 ευρώ

Μεγάλη 22 ευρώ

Βασιλόπιτες με φιγούρες και 3d σχέδια ή παραστάσεις

Μικρη 14 ευρω

Μεσαια 20 ευρω

Μεγαλη 24 ευρώ

Αλλα και χωρις ζαχαρόπαστα!!!! 

Μικρη 10 ευρω

Μεσαία 15 ευρώ

Μεγάλη 20 ευρώ

Σε μεγάλο μέγεθος – για μεγάλες παρέες (25 ατομα και πανω) απο 30 ευρω

Μια καινούρια μας ιδέα, Βασιλοπιτάκια (πειτε ποσα κομματια θέλετε να κάνουμε την σύνθεση και να σας πουμε τιμη)

Στις φωτογραφίες βλέπετε :

Δεντράκι με 17 ατομικά καπκέικ στα 22 ευρω

ή με 17 μίνι καπκέικ στα 15 ευρώ

και 32 μίνι καπκεικ σε σχήμα στεφανάκι στα 25 ευρω

Mπορούμε επίσης να σας φτιάξουμε βασιλόπιτα για την εταιρεία σας, το καταστημά σας ή και το σχολείο σας, ρωτήστε μας για προσφορά!

Προσοχή: Επειδή το εργαστήριο μας είναι μικρό δεν μπορούμε να φτιάξουμε αμέτρητες βασιλόπιτες. Παραγγελίες δεχόμαστε εώς τις 24/12. Αυτές που θα βγάλουμε πρέπει να είναι φρέσκοψημένες και προσεγμένες. Οπότε κάντε πολύ νωρίτερα την παραγγελία σας για να έχετε μια βασιλόπιτα μας στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας!!

 

Για να μας διευκολύνετε στην παραγγελία αναφέρετε στο μήνυμα σας μέγεθος, γεύση, σχέδιο. Επισης ΔΕΝ μπορούμε να σας τις στείλουμε, παραλαβή γίνεται απο το καταστημά μας στη Νίκαια.

 

Να σας ενημερώσουμε επίσης για το γιορτινό μας εργαστήρι για τα παιδάκια σας. Θα χαρούμε πολύ να σας δουμε. Θα έχουμε και βασιλόπιτα (εκτός απο ολα τα υπόλοιπα) για να δοκιμάσετε!!!!

 

 

 

Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια χρονιά! Καλές γιορτές!!!!